“Lamborghini” izstrādās bezceļu “Huracan”

Itālijas varenauto ražotājs “Lamborghini” plāno paplašināt “Huracan” saimi ar vairākiem jauniem modeļiem, tostarp īpaši ekstrēmu bezceļu modifikāciju “Safari”.

Avots, kas dalījies ar šo informāciju ziņo, ka “Huracan Safari” saņems augstumā regulējamu piekari, pilnpiedziņas sistēmu, aerodinamikas komplektu ar platām riteņu arku uzlikām un virsbūves aizsargiem. Šāda modifikācija tikšot piedāvāta kupejas un rodstera versijās.

Neskaitot jau pieminēto “Safari”, “Huracan” saimē plānots iekļaut arī modeļus ar “Targa”, “Barchetta” un “Speedster” virsbūvēm, ko papildinātu “SV” (Super Veloce) jaudīgā modifikācija un un sacīkšu trasei paredzētais “GT3 Stradale”.

Šobrīd “Viesuļvētras” saimē ir kupeja un “Spyder” modelis ar mīksto saliekamo jumtu, kā arī aizmugures piedziņas modifikāciju un sacīkšu trasēm konstruētais “Performante”.

Konstruktori strādā arī pie “Aventador” jaunās paaudzes modeļa. Paredzams, ka dienasgaismu tas ieraudzīs 2020.gadā un būs komplektēts ar V12 atmosfērisko motoru, kas attīstīs 800 Zs. 

Foto: Ekrānšāviņš

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.