Mercedes modernizējis S-klases kupeju un kabrioletu (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz prezentējusi modernizētos S-klases kupejas un kabrioleta modeļus, kas plašākai publikai tiks parādīti Frankfurtes autoizstādē (no 12.09).

Abus modeļus tagad atpazīs pēc savādākiem bamperiem, jauniem priekšējiem un OLED diožu aizmugures lukturiem, kas sastāv no 33 atsevišķi vadāmiem organiskiem elementiem. Piebildīsim, ka līdzīgs risinājums aizmugures lukturiem izmantots arī Audi A8 jaunās paaudzes modelim.   

Modernizēto Mercedes salonu apdarei pievienoti trīs jauni varianti, atjaunota 12,3 collu digitālā mērinstrumentu paneļa grafika, uzstādīta jauna stūre ar sensoru vadības paneļiem, kā arī modernizēta Comand multimediju sistēma, kas tagad var atainot navigācijas kartes 3D dizainā, savukārt no jaunā S-klases sedana aizgūtā Energizing sistēma piedāvā daudzskaitlīgas salona komforta apgaismojuma (64 varianti), sēdekļu apsildes, ventilācijas un masāžas funkcijas, klimatkontroles sistēmas (ieskaitot aromatizāciju) un muzikālā pavadījuma iestatījumu maiņas.

Kupejas bāzes modelis S450 komplektēts ar trīslitru sešcilindru 367 Zs motoru un deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas var nodrošināt paātrinājumu līdz simtam 5,5 sekundēs.

4,7 litru astoņu cilindru agregāts līdzšinējā versijā S500 tagad aizvietots ar četru litru twin-turbo, kas attīsta 469 Zs (700 Nm), pārtopot par versiju S560. Kupeja šajā versijā var būt arī pilnpiedziņas variantā, bet kabriolets – tikai ar aizmugurējo riteņu piedziņu. 100 km/h šāds automobilis neatkarīgi no virsbūves tipa sasniedz 4,6 sekundēs.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.