Purvciemā aizturēts automašīnu bojātājs; Valsts policija aicina atsaukties cietušos

Valsts policija Purvciemā naktī no 4. uz 5.septembri aizturēja vīrieti, kurš bojāja vairākas automašīnas, no vienas nozogot telefona lādētāju un brilles. Aicinām atsaukties citus spēkratu īpašniekus, kuru automašīnas tonakt arī tika apskādētas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī naktī no 4.septembra uz 5.septembri pulksten 00.10 saņemts izsaukums uz Andromedas gatvi 1, kur kāds vīrietis neadekvātā stāvoklī bojāja vairākas automašīnas.

Reaģējot uz saņemto informāciju, policisti nekavējoties devās uz norādīto adresi, kur sastapa iespējamo vainīgo. Likumsargi noskaidroja, ka vīrietis nezināmu iemeslu dēļ bojājis vairākas automašīnas, vienai no tām izsitot stiklu un nozogot telefona lādētāju un brilles. Abas nozagtās mantas policisti atguva un atgrieza īpašniekam.

Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais bija agresīvi noskaņots un, iespējams, atradās narkotisko vielu reibumā. Lai par to pārliecinātos, ir nozīmēta ekspertīze.

Par šī nozieguma izdarīšanu likumsargi aizdomās turēto, 1989.gadā dzimušo vīrieti, aizturēja. Jāpiemin, ka viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas – par zādzību, ja tā izdarīta no transportlīdzekļa. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Valsts policija aicina vērsties iedzīvotājus, kuriem laika posmā no 4. uz 5.septembri Andromedas gatvē 1, tika bojāti spēkrati, ar iesniegumu Rīgas Teikas iecirknī Burtnieku ielā 37.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.