Toyota pikaps Hilux Invincible 50 debitē 2017. gada Frankfurtes automobiļu izstādē (+ foto)

Svinot automobiļa dominējošo klātbūtni pasaules pikapu tirgū pēdējos 50 gadus, 2017. gada Frankfurtes automobiļu izstādē tiek izrādīts īpašs Hilux “Neuzvaramais 50” (Invincible 50) demonstrāciju automobilis.

Pirmoreiz 1968. gadā izlaistais un jau pēc gada visā Eiropā pārdotais, leģendārais Toyota Hilux ir pasaulē iecienītākais pikaps un šobrīd tiek tirgots 180 valstīs un reģionos. Visā pasaulē līdz šim ir pārdoti vairāk nekā 18 miljoni Hilux automobiļu.

Ar savu kvalitāti, izturību un uzticamību (QDR) slavenais, neapturamais Hilux atkal un atkal ir apliecinājis savu nepārspējamību, iekarojot Ziemeļpolu, Islandes vulkānus un Antarktikas kontinentu, kā arī nokļūstot uz pjedestāla Dakaras rallijreidā.

Hilux “Neuzvaramais 50” demonstrāciju automobilis simbolizē aizvien pieaugošo tirgu divu izmantošanas veidu pikapu segmentā. Tas stiprina modeļa globālo reputāciju – izceļot tā kvalitāti, izturību un uzticamību – ar virkni pēc pasūtījuma radītu aksesuāru, kas to padara ne vien acumirklī atpazīstamu kā modeļa speciālizlaidumu, bet arī ir ideāli piemērotu plašam profesionālu un brīvā laika pavadīšanas vajadzību klāstam.

Automobiļa eksterjeru grezno matēti, melni kravas kastes un sānu stieņi, melns automobiļa apakšpuses aizsargs priekšā un melni riteņu arku moldingi, kas ietver unikālus 18″ matēti melnus vieglmetāla diskus, kas aprīkoti ar izturīgām BF Goodrich visām virsmām paredzētām riepām – tas ir uzņēmums, kas nodrošina sacīkšu riepas Toyota Hilux un Land Cruiser Dakaras automobiļiem.

Toyota pikapa demonstrāciju automobiļa kravas kasti klāj plastmasas ieliktnis, un tā ir aprīkota ar lielu instrumentu kasti, savukārt salons lepojas ar modelim speciāli izgatavotiem sliekšņiem, grīdas paklājiņiem un ar ādu apvilktu stāvbremzes sviru.

Atainojot tā spēju apmierināt aizvien pieaugošo atpūtas, biznesa un divu izmantojuma veidu pikapu klientu loku, tiek prognozēts, ka Hilux pārdošanas apjomi Eiropā 2017. gadā pārsniegs 40 600 eksemplārus – pārspējot iepriekšējo 2007. gadā sasniegto rekordu ar 40 104 pārdotiem automobiļiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.