650 km – Taivānas kompānija prezentē Tesla konkurentu (+ foto)

Taivānas kompānija Thunder Power pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē izrāda elektriskās piedziņas sedana TP-01 pirmssērijas modeli. Plānots, ka 2019.gadā šī automašīna, kas ar vienu uzlādi veic līdz 650 km, nonāks tirgū, kur konkurēs ar Tesla Model S.

Thunder Power uzdevumā Itālijā izstrādāta modulārā platforma un kompromisu starp komfortu un sportisku pārvietošanās manieri nodrošinoša daudzsviru piekare, bet Vācijā izstrādāts alumīnija rāmis, kas esot par 40 procentiem vieglāks nekā citi līdzīgas konstrukcijas izstrādājumi.   

Ražotāja informācija liecina, ka sedans aprīkots ar 585 Zs elektromotoru, kas TP-01 līdz 100 km/h ļauj paātrināties mazāk nekā četrās sekundēs vajadzības gadījumā sasniedzot maksimālo ātrumu līdz pat 250 km/h, savukārt 125 kWh akumulatori nodrošina gaitas rezervi aptuveni 650 kilometriem.

2019.gadā plānots ražošanas starts, bet gadu vēlāk piedāvājumam pievienosies elektriskās piedziņas krosovers. Tāpat jau 2019.gadā klientiem tiks piedāvāta ekskluzīva divdurvju pilnpiedziņas kupeja ar 663 Zs spēcīgu elektromotoru, kas tiks izlaista ierobežotā – 488 eksemplāru lielā skaitā.

 

Thunder Power krosovers

Thunder Power krosovers

Thunder Power krosovers

Thunder Power kupeja

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.