Pēdējais “Ferrari LaFerrari” pārdots par 10 miljoniem dolāru

Pēdējais, pēc skaita 210-tais varenauto “Ferrari LaFerrari” eksemplārs “RM Sotheby`s” izsolē pārdots par 8,3 miljoniem eiro (aptuveni 10 miljoni dolāru), bet iegūtie līdzekļi atvēlēti labdarībai.

Pēdējais “LaFerrari” eksemplārs ir varenauto vaļējā modifikācija “Aperta” ar koši sarkanu virsbūvi, divkāršām sporta svītrām, alkantara salona apdari un oglekļa šķiedras dekoriem. Sēdekļi nošūti ar virsbūves krāsas diegiem, bet sliekšņus grezno uzraksts “Save the Children”, atgādinot pat labdarības fondu, kas saņēma pēdējā eksemplāra pārdošanas rezultātā iegūtos finanšu līdzekļus.

“LaFerrari” dzinējspēks ir 6,3 litru V12 iekšdedzes dzinējs un elektromotors, kuru kopējā jauda sasniedz 963 Zs (900 Nm). No vietas līdz simtam hibrīdauto paātrinās 3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 350 km/h.

2016.gadā “Ferrari” izlaida pēdējo “LaFerrari” kupejas eksemplāru. Automašīna ar kārtas numuru “500” tika pārdota izsolē, bet iegūtie līdzekļi – septiņi miljoni eiro – novirzīti palīdzībai centrālajā Itālijā notikušās zemestrīces upuriem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.