No 20 300 eiro – “VW” atklāj krosovera “T-Roc” cenu un uzsāk pasūtījumu pieņemšanu (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija “Volkswagen” uzsāk pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kuri vēlas iegādāties kompaktās klases krosoveru “T-Roc”. Bāzes versijā tas maksās 20 300 eiro (cena Vācijas tirgū).

“T-Roc” savu pirmo iznācienu nosvinēja 23.augustā un tagad tas kļuvis pieejams pasūtīšanai. Bāzes versijā “Volkswagen” jaunākais modelis aprīkots ar 1,0 litru 115 ZS TSI benzīna motoru, kombinācijā ar priekšējo vai visu riteņu (papildmaksa) piedziņu. Neskaitot šo versiju, pircēja izvēlei tiek piedāvāts arī 2,0 litru benzīna un dīzeļa dzinējs. Pirmajā gadījumā tas attīsta 190 Zs un tiek komplektēts ar septiņu pakāpju DSG kārbu un 4Motion pilnpiedziņu, bet otrā – 150 Zs tādā pašā tehniskajā izpildījumā.

“T-Roc” ir būvēts uz MQB platformas un “Volkswagen” modeļu klāstā tiek pozicionēts segmentu zemāk nekā Tiguan. ”T-Roc” ir 4,234 mm garš (par 252 mm īsāks nekāTiguan) un tā riteņu garenbāze ir 2,603 mm. Pateicoties garākai riteņu bāzei, automašīnair viena no lielākajām savā klasē – salonā ērti jutīsies pieci pasažieri, savukārt bagāžnieka ietilpība ir no 445 līdz pat 1,290 litriem (ar nolaistiem sēdekļiem).

Pilnvērtīgākai ceļa izbaudīšanai braucējs varēs izvēlēties situācijai un noskaņojumam piemērotāko braukšanas režīmu “Street” un “Snow” , kā arī divus bezceļa iestatījumus: “Offroad” un “Offroad Individual”. Papildinot ”T-Roc” ar adaptīvo piekares kontroli (DCC) un progresīvās stūrēšanas sistēmu, kas sākotnēji tika izstrādāta “Golf GTI” modeļos, varēs vēl vairāk personificēt braukšanas režīmus.

Baltijas tirgum paredzētos ”T-Roc” ražos rūpnīcā Setubalā, Portugālē (blakus Lisabonai). 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.