iAuto.lv iepazīstas ar jauno “Subaru XV” (+ foto)

Japānas autobūves kompānija “Subaru” prezentē krosovera “XV” otrās paaudzes modeli. Tirdzniecībā tas nonāks tuvāk gada beigām un, piemēram, Vācijas tirgū maksās, sākot no 22 980 eiro.

4,47 m garā “Subaru XV” bāzes komplektā būs septiņi gaisa drošības spilveni, klimatkontrole, priekšējo sēdekļu apsilde, gaismu un lietus sensori, audio sistēma ar četriem skaļruņiem un USB, miglas lukturi, riepu spiediena kontrole un vējstikla apsilde logu tīrītāju “miera” stāvokļa zonā.

Otrās paaudzes modelis būs pieejams ar “EyeSight” drošību kompleksu, taču – tikai divās no piecām aprīkojuma komplektācijām tas būs iekļauts jau no rūpnīcas. “EyeSight” apvieno adaptīvo kruīzkontroli, ārkārtas bremzēšanas sistēmu, joslas uzturētāju un vadītāja noguruma noteicēju. Krosovera aprīkojumā būs arī multimediju sistēma ar 6,5 collu displeju un viedtālruņu atbalstu, bet bezceļu ambīcijas jaunais modelis piesaka ar 220 mm klīrensu un simetrisko AWD pilnpiedziņu, ko tagad papildina jaunais “X-Mode” režīms.

“Subaru XV” sagatavoti divi benzīna dzinēji ar 1,6 un 2,0 litru tilpumu un attiecīgi 114 un 156 Zs jaudu. Abi agregāti pieejami ar variatora transmisiju.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.