Jaguar izstādē Londonā uzstāda jaunus auto dizaina standartus

Jaguar unikālā prezentācijā jaunajā Design Frontiers izstādē Londonas galerijā Somerset House demonstrē automobiļu dizaina nākotni.

Līdz šim modernāko automobiļu dizainu apmeklētāji varēs aplūkot imitētā Jaguar dizaina studijā, kurā tiks demonstrēts elektriskā I-PACE konceptautomobiļa progresīvais radīšanas process – sākot no pirmajām skicēm un māla modeļiem līdz pabeigtam automobilim.

Ieskatu nākotnē sniegs izsmeļoša novatoriskā Jaguar FUTURE-TYPE virtuālā konceptautomobiļa prezentācija. Izmantojot 3D instalāciju un gaismas projekcijas tehnoloģiju, tiks demonstrēta Jaguar vīzija par 2040. gadā sagaidāmo dalīto transportu pilsētās.

Jaguar sponsorētajā izstādē Design Frontiers būs apskatāmi vairāk nekā 30 starptautisku dizaineru eksponāti.

„Atbalstot izstādi Design Frontiers, Jaguar demonstrē mūsu uzticību inovācijām, kas ir pirmajā vietā arī mūsu projektēšanas procesos. Laba dizaina nozīmību nav iespējams pārvērtēt – spēja radīt kaut ko, kas ir gan funkcionāls, gan skaists, ir apsveicama.”
Ians Kallums (Ian Callum), Jaguar galvenais dizaineris

FUTURE-TYPE konceptautomobiļa mērķis ir sniegt atbildes uz sarežģītiem jautājumiem, kas saistīti ar automobiļu lietošanu 2040. gadā un vēlāk. Straujā autonomo tehnoloģiju attīstība un automobiļu pieejamība pēc pieprasījuma blīvi apdzīvotās rītdienas pilsētās dizaineriem rada unikālus izaicinājumus.

Atbilde ir novatoriski risinājumi, un FUTURE-TYPE konceptautomobiļa šaurā virsbūve ir veidota tā, lai šaurās pilsētu ielās radītu vairāk vietas, savukārt salona atjautīgais 2+1 sēdekļu izkārtojums optimizē kabīnes telpu un ļauj pasažieriem sarunāties savā starpā, braucot autonomā režīmā.

„Dizainam klientu acīs vienmēr būs emocionāla vērtība, un tieši tas vienmēr padarīs Jaguar automobiļus unikālus. Mašīnbūves un ražošanas tehnoloģijām attīstoties, katrs jaunais modelis ir aizraujoša iespēja mums uzstādīt standartus automobiļu dizaina jomā.”
Ians Kallums, Jaguar galvenais dizaineris

Jaguar jau izsenis ražo novatoriskus un skaistus automobiļus, sākot no ikoniskiem modeļiem kā XKSS un E-type līdz pat mūsdienīgam dizainam, kāds sastopams XF Sportbrake biznesa universālī un F-TYPE sporta automobilī. Šā gada sākumā Jaguar F-PACE sporta apvidus automobilis konkursā „Pasaules gada auto 2017” ieguva titulu „Pasaules gada auto dizains”.

Izstāde Design Frontiers aplūkojama bez maksas Londonas galerijā Somerset House no 18.-24. septembrim.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.