Nav sliktākas markas pasaulē – klients publiski sadedzina “BMW” 7.sēriju (+ video; foto)

Sadedzināt, sadauzīt un iznīcināt – BMW niknākais ienaidnieks jau atkal rīko akciju, šoreiz pielaižot uguni 7.sērijas sedanam.

Itālijas pavalstnieku Pormohseni Hadi var pilnīgi pamatoti dēvēt par BMW niknāko ienaidnieku, kurš cīniņu ar vācu marku uzsāka jau teju pirms desmit gadiem.

2008.gadā Hadi iegādājās jaunu M6 un jau no paša sākuma saskārās ar problēmām. Īpašnieks žēlojās par vibrāciju, troksni dzinējā un transmisijā, taču dīleris un ražotājs defektu atteicās atzīt. Hadi pārstāja veikt iemaksas par mašīnu, līdz ar to sabojājot savu kredītvēsturi bankā.

2013.gadā dziļi aizvainotais itālietis pie ieejas Frankfurtes autoizstādes teritorijā ar veseri un cirvi sadauzīja 120 000 eiro vērtu BMW M6, bet nepilnu gadu vēlāk izpildīja analogu priekšnesumu Ženēvas autoizstādes laikā.

Kopš tā laika ziņu par BMW niknāko ienaidnieku nebija līdz pat šā gada septembrim, kad Hadi par sevi atgādināja vēlreiz. Šoreiz tika izvēlēts 7.sērijas sedans, kuram Hadi pielaida uguni. Automašīnas iznīcināšanas akciju jau tradicionāli pavadīja lozungi ar uzrakstiem, kas vēstīja par BMW šantāžu un negodīgo attieksmi pret klientiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.