Avārijā Rīgā gājis bojā cilvēks

Vakar Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 20 cilvēki, bet kādā avārijā Rīgā viens cilvēks gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar desmit cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, seši – Latgalē, divi – Kurzemē, bet pa vienam – Zemgalē un Vidzemē. No cietušajiem seši bija gājēji, bet trīs – riteņbraucēji, kuri visi iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 19 autovadītājus. Desmit dzērājšoferi aizturēti Zemgalē, seši – Rīgā, divi – Latgalē, bet viens – Kurzemē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotikas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 294 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 89 autovadītāji, Zemgalē – 86, Vidzemē – 73, Kurzemē – 26, bet Latgalē – 20 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 599 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni trešdaļa no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

Policija Foto: Ilustratīvs attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.