Uzsākta Volkswagen mazākā krosovera T-Roc iepriekšpārdošana Latvijā (+ foto)

Šodien, 2017.gada 3.oktobrī, Volkswagen Latvijā uzsāk izteiksmīgā pilsētas krosovera T-Roc iepriekšpārdošanu. Inovatīvais T-Roc modelis apvieno kompaktās klases sportiskumu un apvidus automašīnas funkcionalitāti par pieejamu cenu – Latvijā sākot no 18 497 EUR

Jaunais T-Roc pieejams pasūtīšanai ar sešu veidu ekonomiskajiem dzinējiem, kas var attīstīt jaudu līdz pat 140kw/190ZS, un jaunākās paaudzes digitālo mērinstrumentu paneli Active Info Display. Jau pamatkomplektācijā T-Roc ir aprīkots ar inovatīvajām autovadītāja palīgsistēmām. Papildus tam Volkswagen pirmo reizi piedāvā klientiem ļoti plašas dizaina personalizācijas iespējas, piemēram, T-Roc ar atšķirīgām jumta un virsbūves krāsu variācijām un papildu salona dizaina elementiem. Pirmās automašīnas klientiem plānots piegādāt jau 2017. gada beigās.

T-Roc ir pirmais Volkswagen modelis B segmenta SUV kategorijā. T-Roc ir 4,234 mm garš un tā riteņu garenbāze ir 2,603 mm, savukārt bagāžnieka ietilpība ir no 445 līdz pat 1,290 litriem (ar nolaistiem sēdekļiem). Pateicoties garākai riteņu bāzei, automašīna ir viena no lielākajām savā klasē un salonā ērti jutīsies pat pieci pasažieri. T-Roc ir lieliski piemērota automašīna gan dinamiskai ikdienai pilsētā, gan arī piedzīvojumiem ārpus tās.

T-Roc dizains ir iespaidīgs un pārliecinošs – šis ir pirmais Volkswagen krosovers, kuru ir iespējams brīvi konfigurēt ar atšķirīgām jumta un virsbūves krāsu variācijām. Pēc vēlēšanās arī salona interjera apdares paneļus var izvēlēties kontrastējošās krāsās, kas sader ar sēdekļu apdari un izvelēto virsbūves krāsas akcentu. T-Roc interjera forma un funkcionalitāte ir radīta digitalizācijas laikmetam. Automašīnu iespējams pasūtīt ar jaunās paaudzes pilnībā digitālo mērinstrumentu paneli Active Info Display, kā arī 8.0 collu lielu informācijas un izklaides sistēmu. Pēc izvēles T-Roc var papildināt arī ar augstas kvalitātes 300 vatu Beats skaņas sistēmu un savā klasē lielāko (870 mm x 1,364 mm) panorāmas lūku.

Volkswagen T-Roc modeli iespējams pasūtīt gan plaši aprīkotā pamatkomplektācijas versijā, gan arī papildināt ar divām ekskluzīvām apdares līnijām Style un Sport, kā arī R-Line pakotni. Lai nodrošinātu vēl ērtāku braukšanas pieredzi, T-Roc pieejams ar kopumā 11 dažādām auto vadības palīgsistēmām, tostarp adaptīvo kruīza kontroli, atpakaļskata kameru, aklās zonas sensoriem, vadītāja noguruma detektoru, parkošanās, sastrēgumu un avārijas bremzēšanas palīgsistēmām ar gājēju uzraudzības funkcijām.

Jaunais T-Roc ir viens no retajiem kompaktās klases krosoveriem, kuru pasūtot klients var izvēlēties no tik plaša klāsta ekonomiskajiem turbokompresora dzinējiem: trīs benzīna (TSI) un trīs dīzeļdegvielas (TDI). Tie ir sadalīti pēc jaudas: 85kW/115 ZS, 110kW/150 ZS un 140kW/190 ZS. 115 ZS versija ir aprīkota ar priekšpiedziņu un manuālo ātrumkārbu. Savukārt, izvēloties 150ZS dzinēju, būs iespēja izvēlēties priekšpiedziņu vai pilnpiedziņu, kā arī septiņu ātrumu DSG ātrumkārbu. Abi 190 ZS dzinēji ir aprīkoti ar pilnpiedziņu (4MOTION) un septiņu ātrumu DSG ātrumkārbu. Pilnvērtīgākai ceļa izbaudīšanai braucējs varēs izvēlēties situācijai un noskaņojumam piemērotāko braukšanas režīmu – Street un Snow , kā arī divus bezceļa iestatījumus: Offroad un Offroad Individual. Papildinot T-Roc ar adaptīvo piekares kontroli (DCC) un progresīvās stūrēšanas sistēmu, kas sākotnēji tika izstrādāta Golf GTI modeļos, varēs vēl vairāk personificēt braukšanas režīmus.

Baltijas tirgum paredzētos T-Roc ražos rūpnīcā Setubalā, Portugālē (blakus Lisabonai).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.