The Grand Tour gatavs savai otrajai sezonai (+ foto)

Auto raidījums The Grand Tour ar Top Gear laikā iemīļotajiem vadītājiem Klārksonu, Hamondu un Meju gatavojas savai otrajai sezonai.

The Grand Tour naudas devējs – kompānija Amazon – publicējusi pirmos kadrus no otrās sezonas sērijām, kas tapušas ASV (Ņujorkā un Kolorado), Dubaijā, Spānijā, Šveicē, Horvātijā un Mozambikā. Arī šoreiz trijotnes piedzīvojumi saistās ar pasaules labākajiem sporta auto, kuru skaitā Mercedes-AMG GT R, McLaren 720S, Lancia Rally 037, Bugatti Chiron un Jaguar XJR. Spriežot pēc video rullīša, kādā no sērijām būs redzams arī Rimac Concept One un bēdīgi slavenā avārija, ko Ričards Hamonds ar šo horvātu suprermašīnu piedzīvoja Šveices kalnos.

Atgādināsim, ka 2016.gadā BBC atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu Oisinu Timonu, kuram toreizējais Top Gear vadītājs bija uzbrucis fiziski. Pēc notikušā BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar savu kolēģi, arī pameta raidorganizāciju. Jau tā paša gada vasarā trijotne noslēdza līgumu ar Amazon, kas jaunā šova The Grand Tour pirmās sezonas 36 sērijām iedalīja 250 miljonus dolāru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.