Range Rover Sport hibrīds sacenšas ar diviem peldētājiem (+ video; foto)

Land Rover kompānija sarīkojusi neparastu dueli, sūtot jaunā Range Rover Sport apvidus auto hibrīda modifikāciju P400e PHEV cīņā pret diviem pieredzējušiem peldētājiem.

Sacensības tika sarīkotas Devonā – Dienvidvelsas piekrastē, un kļuva par pēdējo etapu trīs izaicinājumu sērijā, kurā bija iekļauts arī brauciens leģendārajā Paikspīkas smailē, Rubelhali tuksneša šķērsošana un nobrauciens no alpu smailes.

Lai sacīksti padarītu mazliet intriģējošāku, Range Rover Sport bija jāpārvar 14 kilometri ar videi nekaitīgo elektrisko režīmu pa dažādiem segumiem, ieskaitot smilšaino pludmali, klinšainu pamatu un līdz pat 850 mm dziļu ūdens barjeru.

Par britu apvidnieka izaicinātājiem kļuva divi profesionāli peldētāji – divkārtējā pasaules čempione peldēšanā atklātā ūdenī Kerija-Enna Peina un ekstrēmo piedzīvojumu atlēts Ross Edžlijs, kuri veica 1,5 km garu peldējumu no kontinenta līdz Burgas salai. 

Vairāk par jauno Range Rover Sport hibrīdu var lasīt te: http://www.iauto.lv/zinas/pasaule/26529-range-rover-sport-pirmais-plug-in-tipa-auto-no-land-rover-video-foto

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.