“Toyota” prezentē biznesa klases sedana “Century” jaunāko paaudzi

Japānas autobūves kompānija “Toyota” iepazīstinājusi ar biznesa klases sedana “Century” jaunākās paaudzes modeli, ko plašākai publikai izrādīs Tokijas autoizstādē (no 26.10).

“Century” ir viens no “Toyota” vecākajiem modeļiem, kas tiek ražots kopš 1967.gada un šogad tas sasniedzis trešo paaudzi. Visai konservatīvā izskata automobilis, kurā ne viens vien saskatīs līdzību ar 70.gadu amerikāņu ražojumiem, arī šoreiz dizaina jomā mainījies maz, saglabājot savas raksturīgākās iezīmes: masīvo stāvu, hromēto virsbūves apakšmalu un riteņu diskus.

Jaunajā paaudzē “Century” ir 5335 mm garš un apveltīts ar 3090 mm riteņu garenbāzi, savukārt par piedziņu tagad gādās hibrīda spēka iekārta ar V8 benzīna motoru sastāvā.  

Hibrīdiekārtas tehniskos raksturlielumus “Toyota” vēl neatklāj, toties norāda, ka “Century” komplektēts ar speciālas konstrukcijas riepām, kas samazina trokšņus un vibrāciju, savukārt aizmugures pasažieriem pieejama masāžas funkciju, izbīdāms kāju balsts, audio sistēma ar 20 skaļruņiem un skārienjutīgs daudzfunkcionāls ekrāns.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.