“Lamborghini” būs arī sedans

Itālijas varenauto ražotājs “Lamborghini” nebeidz pārsteigt un šogad gaidāmajam krosoveram “Urus” tuvāko gadu laikā sola pievienot arī četrdurvju modeli.

Sarunā ar “Lamborghini” komercdirektoru Federiko Foskini britu žurnālistiem izdevies uzzināt, ka projekts šobrīd atrodas saskaņošanas stadijā, taču jau pēc četriem gadiem (2021.gadā) četrdurvju sedanam vajadzētu svinēt pirmizrādi.

Itāļu markas vadošais menedžeris norādījis, ka kompānija nedrīkst pārsteigties: “Arī mūsu jaunākajam modelim-krosoveram “Urus” – joprojām ir pirmssērijas produkta statuss. Mūsu mērķis ir ražošanas apjomu dubultošana tuvāko gadu laikā, taču to vēl nav izdevies sasniegt.”

Ja sedana projekts īstenosies, daļu stilistisko elementu jaunais automobilis varētu aizgūt no 2008.gadā parādītā koncepta “Estoque” (attēlā), kas toreiz līdz sērijveida modelim netika pasaules ekonomiskās krīzes dēļ.

Pirms tam “Lamborghini” parādīs kompānijas vēsturē pirmo sporta auto ar hibrīdiekārtu, kas pēc vēl neapstiprinātas informācijas, varētu kļūt par modeļa “Aventador” pēcteci.

Tirgū šāds modelis gaidāms 2018.-2019.gadā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.