Pēdējais “Maybach” apvidnieks pārdots par 1,2 miljoniem eiro

“Bonhams” izsoļu nams pārdevis pēdējo “Maybach” apvidus automobili “Mercedes-Maybach G650 Landaulet” kādam pircējam no Beļģijas, kurš par to samaksājis 1,2 miljonus eiro.

“Mercedes-Maybach G650 Landaulet” bāzes cena bija 630 000 eiro, taču 98 eksemplāri no kopumā 99 saražotajiem automobiļiem, jau bija atraduši savus īpašniekus.

“Mercedes-Maybach G650 Landaulet” savu oficiālo pirmizrādi nosvinēja šā gada februārī. Tas ir “Maybach” markas pirmais apvidus auto, kam zem motora pārsega iebūvēts 630 ZS (1000 Nm) spēcīgs 12 cilindru motors ar 6,0 litru darba tilpumu. Automašīnai ir “Landaulet” tipa virsbūve ar nolaižamu jumtu tās aizmugures daļā, paceļama starpsiena, kas atdala salona priekšējo un aizmugures daļu, kā arī S-klases limuzīna sēdekļi ar apsildes, ventilācijas, elektriskās regulēšanas un masāžas funkcijām.

“Mercedes-Maybach G650 Landaulet” ir 450 mm klīrenss, bet riteņu garenbāze sasniedz 3,4 m, kas ir par 578 mm vairāk nekā parastajam G-klases apvidus auto, kas ir “Landaulet” modeļa pamatā.

Vasaras sākumā izskanēja ziņa, ka pašu pirmo “Mercedes-Maybach G650 Landaulet” eksemplāru iegādājies Vācijas dīleru centrs “R-Company”, kas drīz pēc tam to izlika pārdošanā, prasot 1,3 miljonus eiro.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.