Vācu kompānija prezentē armijas transportu, kam dod 100 gadu garantiju (+ foto)

Vācu kompānija “Partisan Motors” iepazīstinājusi ar apvidus automobili “One”, kuru tā izstrādājusi, cerot ieinteresēt bruņotos spēkus. Ražotājs ir tik pārliecināts par transportlīdzekļa izturību, ka gatavs tam dod 100 gadu garantiju.

“Partisan Motors” izstrādātais automobilis izskatās, kā salikts no lego konstruktora detaļām. Ražotājs neslēpj, ka konstrukcija ir maksimāli vienkārša un tieši tādēļ bez lielām izmaksām iespējams izveidot ne vien attēlā redzamo trīsdurvju versiju, bet arī pikapu ar piecām durvīm, 6×6 modifikāciju vai pat 8×8 riteņu formulas apvidnieku. Par piemaksu var izvēlēties bruņu plāksnes automašīnai apakšai, kas tās pasažierus pasargās no mīnu un granātu sprādzieniem. Tikpat viegli var iebūvēt arī dažādus motorus.    

Variants ar trīsdurvju virsbūvi ir 4,72 m garš, 2,3 m plats un 2,23 m augsts, bet motortelpā tam atrodas Fiat 2,8 litru dīzeļdzinējs ar 150 Zs jaudu, kas darbojas tandēmā ar elektromotoru.

Spēka iekārtas tehniskos raksturlielumus “Partisan Motors” nenosauc, tāpat kā automobiļa cenu un termiņus, kad varētu sākties sērijveida ražošana.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.