Toyota Safety Sense saņēmusi “Safetybest” godalgu

31 AUTOBEST žūrijas loceklis ir balsojis par SAFETYBEST 2017 godalgas piešķiršanu Toyota – Toyota Safety Sense sistēmai.

AUTOBEST žūrija, kas sastāv no 31 dalībnieka no Eiropas lielākajiem automobiļu nozares izdevumiem, ir apbalvojusi Toyota par modernās Toyota Safety Sense sistēmas ieviešanu standarta aprīkojumā gandrīz visā uzņēmuma automobiļu klāstā. “Žūriju jo sevišķi pārsteidza temps, ar kādu Toyota šo drošības aprīkojuma komplektu ieviesusi visā modeļu klāstā. Jau 92% no Eiropā pārdotajiem Toyota automobiļiem ir aprīkoti ar Toyota Safety Sense. Šis skaitlis simtprocentīgi ietver visu Yaris modeļu standarta aprīkojumu,” komentē AUTOBEST.

Toyota apņemšanās ir panākt drošas mobilitātes sabiedrību ar galveno mērķi – nulli satiksmes negadījumu –, un uzņēmums tic, ka ievērojamu uzlabojumu satiksmes drošībā ir iespējams panākt, tikai padarot visiem pieejamas tādas modernas drošības sistēmas kā Toyota Safety Sense.

Visi Toyota automobiļi, kas aprīkoti ar Toyota Safety Sense, ietver sadursmes novēršanas sistēmu (PCS) un brīdinājumu par izbraukšanu no joslas (LDA). Automobiļiem, kas aprīkoti ar milimetru viļņu radaru, Toyota Safety Sense ir papildināta ar adaptīvo kruīza kontroli (ACC), bet PCS – ar gājēju atpazīšanas funkciju. Lai vēl vairāk uzlabotu drošību, kā arī vadītāja ērtību labad, daži modeļi aprīkoti arī ar automātisko tālo gaismu funkciju (AHB) un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu (RSA).

Nesen Japānā veikti pētījumi parāda, ka Toyota Safety Sense ir par 50% samazinājusi sadursmi ar priekšā braucošu automobili, salīdzinot ar automobiļiem, kas nav aprīkoti ar šo tehnoloģiju.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.