“Jeep Cherokee” vairs nekaitinās ar savu dizainu (+ foto)

Apvidus auto ražotājs “Jeep” uzsācis modernizētā “Cherokee” testus. Izdevuma „Cardavice” izplatītie spiegu attēli rāda, ka kompaktais krosovers atvadījies no daudz kritizētā dizaina, pārstājot kaitināt savus fanus.

2013.gadā, kad parādījās “Jeep  Cherokee” jaunākā paaudze, kompānija saņēma daudz kritisku piezīmju par automobiļa neviennozīmīgo dizainu – visvairāk fanus kaitināja šaurie, augstu novietotie priekšējie lukturi, kas kopā ar plato, zobaino radiatora resti radīja asociācijas ar pusaudzi, kas “pārāk stipri atvilcis atpakaļ beisbola cepuri”.

“Jeep” nolēmis laboties un modernizēto “Cherokee” veido “Compass” jaunākās paaudzes modeļa stilā. Tas nozīmē, ka agrāko sadalīto gaismekļu vietā tagad visa apgaismes tehnika būs apvienota vienotos bloklukturos, ieskaitot diožu dienasgaismas. Ražotājs pārveidos arī aizmugures lukturus, bet tehnisko pildījumu uzlabos ar jaunu divlitru četrcilindru turbo motoru un jau “Renegade” un “Compass” modeļos izmēģināto deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

“Jeep Cherokee” nopērkams arī Eiropā. Piemēram, Vācijas tirgū tā cena sākas no 33 900 eiro bāzes versijā un var sasniegt 48 000 par modifikāciju ar 272 Zs sešcilindru motoru. 

Foto: Ekrānšāviņš

Jeep Cherokee pašreizējā paaudze

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.