Tikai 65 par 310 323 eiro – Mercedes-AMG G 65 atvadās ar Final Edition

Mercedes-Benz atvadās no Mercedes-AMG G 65 pašreizējās paaudzes ar ekskluzīvo Final Edition, kas tiks izlaista vien 65 eksemplāru lielā skaitā.

310 323 eiro vērtais Final Edition atšķiras ar bronzas krāsas 21 collu vieglmetāla diskiem dubulto piecspieķu dizainā, sudrabkrāsas bremžu skavām un sportiskām AMG svītrām virsbūves sānos.

Bronzas krāsa izmantota, lai izceltu arī citas Final Edition eksterjera detaļas, tostarp priekšējā bufera, virsbūves apakšas aizsargu un sānu atpakaļskata spoguļu korpusus, savukārt rezerves riteņa apvalkam izmantots Obsidian melnais tonis, tāpat kā sānu kāpšļiem un izplūdes sistēmas izvadu uzgaļiem.

Interjeram izmantota Designo apdare ar Nappa melnas ādas ventilējamiem un apsildāmiem sēdekļiem, ķermeņa balstiem oglekļa šķiedras materiāla dizainā un bronzas krāsas diegu nošuvumu. Ekskluzīvos grīdas paklājiņus ar ādas ielaidumiem un pie priekšējā paneļa iemontēto rokturi rotā versijas uzraksti, bet AMG-Performance stūre apvilkta ar Nappa ādu.

Apvidus auto 6,0 litru V12 motors attīsta 630 Zs, kas Final Edition 100 km/h ļauj sasniegt 5,3 sekundēs. Maksimālais ātrums 230 km/h (elektroniski ierobežots).

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.