Ķīniešu tīģeris nonāk pārdošanā (+ foto)

Ķīnas kompānija “Jiangling Motors Company” (JMC) uzsākusi sava jaunākā modeļa – pikapa “Tiger” tirdzniecību. Pašmāju tirgū tā cena, pārvēršot dolāros ir nepilni $20 000.

“JMC Tiger” koncepts tika parādīts aprīlī notikušajā Šanhajas motoršovā, kur pievērsa uzmanību ar savu drosmīgo dizainu, ko tikpat kā bez izmaiņām mantojis arī sērijveida modelis. 

Ražotājs uzsver, ka “Tiger” modelim izmantotais dizains kļūs par galveno vadmotīvu visiem nākamajiem “JMC” modeļiem, neatkarīgi no to klases un izmēriem.      

“JMC Tiger” ir gandrīz 5m garš pikaps ar piecvietīgu salonu un atkarībā no versijas – pakaļējo vai visu riteņu piedziņu.

Motoru izvēlē divlitru benzīna turbo agregāts ar 205 ZS (325 Nm) un 2,4 litru turbo dīzelis ar 140 ZS (375 Nm), kurus varēs kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu.

Pikapa bāzes versija iegūstama jau par 19 900 dolāru, bet vislabāk aprīkotā modifikācija ar pilnpiedziņu un automātisko kārbu, divkrāsu ādas salonu un klimatkontroli, multimediju sistēmu un 8 collu skārienjutīgu ekrānu, multifunkciju stūri, elektriskajiem stiklu pacēlājiem un vieglmetāla riteņu diskiem maksās 26 100 dolāru, kas Ķīnas tirgum ir visai augsta cena.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.