Kia Motors pasniedz spāņu tenisistam Rafaelam Nadalam jauno Stinger

Rafaelam Nadalam, pasaules pirmajai raketei un Kia globālajam vēstnesim, Kia Motors ir dāvājis jauno Kia Stinger automašīnu.

Kia Motors Iberia prezidents Džangseops Gīls (Yangseop Gihl), izpilddirektors Emīlio Herera (Emilio Herrera) un mārketinga, komunikācijas direktors Rikardo de Djēgo (Ricardo de Diego) tenisa zvaigznes rokās automašīnu nodeva Rafa Nadala akadēmijā Manakorā, Maljorkā – Nadala dzimtajā pilsētā.

Emīlio Herera (Emilio Herrera) sacīja: “Nadals ir labākais vēstnesis, kādu zīmols var vēlēties. Turklāt mums ir bijusi priekšrocība augt un attīstīties kopā. Rafaels reprezentē patstāvīgumu, sasniegumus, vienkāršību un aizrautību. Šīs ir vērtības, kas mums ir kopīgas. Mēs esam pagodināti pasniegt jaunā Stinger, kas ir viens no Kia pārsteidzošākajiem un aizraujošākajiem modeļiem, atslēgas.”

Jaunais Kia Stinger Eiropā pārdošanā nonāks gada pēdējā ceturksnī. Stinger, modeli ar visaugstāko veiktspēju, kāda jebkad bijusi Kia automašīnām, caurstrāvo vēsturiskā gran turismo īpašības – tas ir spēcīgs, elegants, kā arī spējīgs aizvest ātri un ar stilu.

Stinger Eiropā būs pieejams ar 2,0 litru turbo benzīna dzinēju, jaudīgu 3,3 litru divu turbo V6 un 2,2 litru turbo dīzeļa dzinēju.

Kia un Rafaels Nadals
Nadala un Kia Motors sadarbība aizsākās Spānijā, viņa profesionālās karjeras pirmsākumos. Viņš kļuva par zīmola vēstnesi Spānijā un pēc diviem gadiem tika iecelts arī par zīmola globālo vēstnesi.

Nadals ir viens no visu laiku titulētākajiem un apbrīnojamākajiem sportistiem. Tenisa pasaulē viņš iesoļoja 2001. gadā, 15 gadu vecumā. Vēl nesasniedzis 20 gadu vecumu, viņš jau bija ieguvis desmit Tenisa Profesionāļu asociācijas (ATP) ranga titulus. Nadalam ir 16 Grand Slam tituli, divas olimpiskās medaļas, četras Deivisa kausa (Davis Cup) uzvaras un 75 ATP tituli, tostarp citi apbalvojumi un balvas. Uzvarot vairāk nekā 60 spēles šajā gadā, Nadals turpina stiprināt savas līdera pozīcijas ATP reitingā.

Kia Motors Iberia aktīvi sadarbojas ar Rafa Nadala Fondu (Rafa Nadal Foundation) vairākos projektos, un Movistar ir noslēgusi līgumu ar Rafa Nadala akadēmiju (Rafa Nadal Academy) kā oficiālu transportlīdzekļu piegādātāju. Kia jau vairākus gadus ir atbalstījis bērnu tenisa turnīru “Rafa Nadal Tour”.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.