Portāls iAuto.lv aicina Latvijas auto klubus uz boulinga čempionātu (+ video)

Sestdien, 28. oktobrī Rīgā, Fantasy Park izklaides centrā notiks pirmais iAuto boulinga čempionāts auto klubiem. Tajā par šī gada čempiona titulu cīnīsies 13 komandas no divpadsmit Latvijas auto klubiem.

Pēdējo piecpadsmit gadu laikā ir notikušas vairākas boulinga sacensības starp auto klubu komandām, tomēr pēdējos gadus tās nenotika vispār. Tādēļ Latvijas pirmais auto portāls “iAuto.lv” rīko šo čempionātu ar mērķi to padarīt par ikgadēju un kopīgu tradīciju Latvijas auto klubu vidū.

“Auto mīļotāji tiekas dažādos savu fanu klubu rīkotajos pasākumos, taču tāda sapulcēšanās, kad vienkopus satiekas dažādi auto klubi, ir retas. Tādēļ radās ideja par šādu ikgadēju pasākumu auto klubiem no iAuto.lv puses, kad gan veselīgi sacensties, gan pārspriest auto nozarē un klubos aktuālās tēmas. Priecājamies par to, ka Latvijas auto klubi ir izrādījuši lielu interesi par šo čempionātu, kā rezultātā mums pat nepietiek spēles celiņu, lai turnīru noorganizētu vienā laikā“ stāsta turnīra organizators, portāla iAuto.lv redaktors Māris Ozoliņš.

Pirmajā iAuto boulinga čempionātā auto klubiem piedalīsies auto entuziastu komandas no “Celicaclub”, “QuattroClub”, “E46 Club Latvia”, “E36 Club Latvia”, “MBClub”, “AUDI Latvija”, “AUDI-Style.lv”, “Focus Club”, “Mitsubishi Club Latvia”, “Latvijas Volvo fanu klubs”, “TDR lv” un “iAuto.lv”.

Par godu šim notikumam portālā iAuto.lv tiks atklāta jaunā auto klubu sadaļa, kas ļaus vienkopus uzzināt par Latvijā aktuālajiem auto klubiem, kā arī uzsākt iestāšanās procesu tajos.

Renault Megane uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni brīvdienu braucienam tiks gan rezultatīvākajai spēlētājai dāmai, gan kungam. Specbalvas paredzētas arī no “Škoda”, “Audi”, “Toyota” un katram spēlētājam žurnāls-katalogs “Latvijas Gada auto 2017”.

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.