Mercedes G-klases “atvadu versija”(+ foto)

Mercedes-Benz izlaidis G-klases apvidus automobiļa pašreizējās paaudzes Limited Edition versiju, kas būs pieejama ierobežotā skaitā – 463 vienībās.

Īsu brīdi pirms paaudžu maiņas, Mercedes-Benz laiž klajā G-klases Limited Edition, kas ietver modeļus G 350 d, G 350 d Professional un G 500. Katrs no ierobežotā skaita automobiļiem greznots ar plāksnītēm Schöckl proved since 1979 (G-klases testa trase Austrijas pilsētas Grācas tuvumā) un Limited Edition (versijas nosaukums), G 350 d un G 500 tas grezno arī automobiļa sliekšņus un ir apgaismots.

G 350 d Limited Edition atšķiras ar Mokka melnu virsbūvi, virsbūves aizsargiem un pulēta alumīnija sliekšņiem, 19 collu AMG titāna krāsas riteņu diskiem, tonētiem stikliem aizmugurē, apsildāmu vējstiklu un jumta lūku. Komplektā arī citi lielāki un mazāki uzlabojumi, kas apvienoti sērijveida sporta un hroma paketēs. Salonam ir Nappa ādas un klavierlakas apdare, Harman-Kardon-Logic-7-Surround mūzika, kā arī citas ekstras, ko piedāvā Exclusive pakete, bet tehnisko palīgu skaitā distances garāžas durvju atvērējs, Distronic distances uzturētājs, aklās joslas asistents un parkošanās palīgs.

Mercedes-Benz G 350 d Professional Limited Edition ir Chinablau zilas krāsas virsbūve, lielāks priekšējais buferis, restītēm pasargāti virzienrādītāji, Professional-Offroad pakete jau no rūpnīcas, ieskaitot jumta bagāžnieku, apsildāmi priekšējie sēdekļi ar agrāko gadu G-klases Mercedes stilā veidotiem rūtainā auduma segmentiem. Šai versijai ir arī radio ar navigāciju, apsildāms vējstikls un motora priekšsildītājs ar tālvadību.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.