Jaunais “BMW X3” – starts pasaulē un Latvijā 11.novembrī (+ foto)

Sākot no šāgada 11.novembra pasaulē un Latvijā kļūst pieejams jaunais BMW X3 modelis, kas sola pārsteigt ar unikālām īpašībām, to skaitā uzlaboto pretslīdes sistēmu, papildu dzinējiem un funkcijām, moderno dizainu, kā arī uzlaboto akustisko vējstiklu, kas spēj mazināt trokšņus un ļauj baudīt mierīgus braucienus. Un tas vēl nav viss!

Aicinām iepazīt jauno BMW spēkratu klātienē! Ielūdzam mediju pārstāvjus uz brokastīm un jaunā BMW X3 prezentāciju BMW centrā, Dārzciema ielā 64a, Rīgā šāgada 11.novembrī plkst.11.00.

Jaunais un piedzīvojumu kārais BMW X3 mudina realizēt savus sapņus, pārkāpt robežas un doties neatkarības braucienā. Tas ir īpašs ar savu neatkarību uz ceļa, augstāka līmeņa komfortu garos izbraucienos, nemaz nerunājot par daudzveidīgo sportiskumu. Ar jauno automašīnu viegli varēs izbaudīt dažādus ceļa segumus – gan Latvijas grants un akmeņainos ceļus, gan šoseju – jo neatkarībai nav robežu!

Auto ir arī drošs partneris slidenajos laikapstākļos. Ne velti testa braucienā Zviedrijā tas apliecināja, ka spēj radīt vienlaikus maksimālu braukšanas baudu un vislabāko drošību bargas, aukstas ziemas apstākļos. Jaunais BMW X3 ļauj patīkamāk un drošāk justies uz ceļa, pateicoties uzlabotajai DSC – dinamiskās stabilitātes kontrolei jeb pretslīdes sistēmai.

Pasākumā tiks prezentētas piecas BMW X3 automašīnas, tuvāk varēs iepazīt un apskatīt jaunos auto modeļus, kā arī būs iespēja uzdot interesējošus jautājumus par X3 automašīnu “Inchcape Motors Latvia” pārstāvjiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.