Mazda Losandželosas autoizstādē atklāj jauno flagmani

Drīzumā paredzētajā Losandželosas autoizstādē Mazda Motor Corporation atklās plašākai publikai pilnībā pārveidotu un atjauninātu Mazda6 sedanu.

Zīmola flagmaņa jaunākās versijas pamatā ir Mazda uz cilvēku vērstā dizaina filozofija, ietverot jaunu spēka piedziņas tehnoloģiju un lielāku skaitu augstākās klases dizaina detaļu.

Spēka piedziņas elementu klāsts ietver SKYACTIV-G 2,5 litru tiešās iesmidzināšanas benzīna motoru ar cilindru deaktivizēšanas sistēmu, kas pilnīgi nemanot pārslēdz motoru starp četru un divu cilindru darba režīmu, lai vēl vairāk uzlabotu faktisko degvielas ekonomiju, neietekmējot veiktspēju.

Runājot par stilu – dizaineri kvalitātes sajūtu ir uzlabojuši gan jaunās Mazda6 salonā, gan eksterjerā, godalgoto izskatu papildinot ar brieduma un nosvērtības akcentiem. Augstākā līmeņa aprīkojumā paketē iekļauti ekskluzīvas apdares elementi, piemēram, Japānas oša koks, ko izmanto tautas mūzikas instrumentu izgatavošanā. Dizains ir vienkārši kopumā elegantāks un cienīgāks.

Jaunajā auto pieejams plašāks uzlaboto i-ACTIVSENSE drošības tehnoloģiju klāsts, kas palīdz autovadītājam noteikt potenciālos riskus un samazināt bojājumu nodarīšanas vai savainojumu gūšanas iespējas, tādējādi nodrošinot autovadītājam vēl relaksējošākus un pārliecību vairojošus braukšanas iespaidus. Tagad Mazda radara kruīza kontrole (MRCC) automobili var pilnībā apstādināt un atsākt kustību, tiklīdz priekšā vairs neatrodas citi transporta līdzekļi. Jaunajā Mazda6 iebūvēts arī autoražotāja jaunākais 360° monitors.

Citi būtiskākie Losandželosas izstādē sagaidāmie Mazda akcenti ietver augstu novērtēto Mazda VISION COUPE, nesen Tokijā atklāto četrdurvju dizaina koncepciju, Mazda RT24-P sacīkšu auto prototipu un Mazda MX-5 “Halfie”, sacīkšu auto un masveidā ražota modeļa savienojumu.

Mazda preses konference notiks 29. novembrī, pirmajā no divām preses dienām, pulksten 10.30 (19.30 CET). Sekojiet jaunākās Mazda6 atklāšanai tiešsaistē: insidemazda.mazdausa.com/new-mazda6. Izstāde apmeklētājiem būs atvērta no 1. līdz 10. decembrim.

Kas būs apskatāms 2017. gada Losandželosas autoizstādē
Modeļi, kurus plānots laist tirdzniecībā Jaunā Mazda6 sedan (pasaules pirmizrāde)
Uzlabotā Mazda CX-5 (Ziemeļamerikas pirmizrāde)
Patlaban pieejamie modeļi Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-9, Mazda MX-5 RF
Standarta eksponāti Mazda VISION COUPE nākamās paaudzes dizaina vīzijas konceptauto
Mazda RT24-P sacīkšu auto prototips ar Mazda Team Joest vadītājiem
Mazda MX-5 (Global MX-5 Cup spec)
Mazda MX-5 Halfie (pa pusei masveidā ražots modelis/pa pusei sacīkšu auto demonstrēšanas modelis)

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.