Mercedes modernizējis Maybach-Pullman (+ FOTO)

Pēc tam, kad modernizācija tika veikta Mercedes-Maybach S-klasei, vācu kompānija nolēmusi atjaunināt arī 6,5 m garo Mercedes-Maybach Pullman limuzīnu.

Arī šajā gadījumā pārmaiņas līdzīgas – uzstādīts jauns dekoratīvais režģis ar vertikāliem, tuvu novietotiem spraišļiem, kam pēc dizaineru ieceres jāatgādina klasiskā kostīma smalkās svītras. Papildu tam uzstādīti jauni  20 collu riteņu diski ar desmit izgriezumiem. Par piemaksu varēs pasūtīt divkrāsainu virsbūvi, bet salona noformējumam pievienoti trīs jauni varianti: pelēks, brūns un bēšs ar zilu.

Salona aizmugures daļā, kas atdalīta ar elektriski paceļamu starpsienu, var izvietoties četri pasažieri. Aprīkojuma sarakstā ir ekrāns, kas saņem datus no automašīnas priekšējās video kameras (Front View Camera) un audio sistēmas funkcija, kas priekšējiem un aizmugures pasažieriem ļauj klausīties katram savu izvēlēto mūziku.

Limuzīna motortelpā atrodas Biturbo V12 agregāts ar 630 Zs (1000 Nm) jaudu, kas līdz 100 km/h ļauj paātrināties 6,5 sekundēs.

Ražotājs neatklāj precīzu modernizētā Mercedes-Maybach Pullman cenu, vien liek noprast, ka prasīs „aptuveni pusmiljonu eiro”. Vācu limuzīna galvenais konkurents ir 5,98 m garais Rolls-Royce Phantom EWB.

Foto: Publicitātes attēls

Vispirms modernizāciju piedzīvoja parastais Mercedes-Maybach

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.