BMW M2 Competition M Performance versijā – vēl asāks variants (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija BMW sagatavojusi aksesuāru paketi modelim M2 Competition, kas apvienots piedāvājumā ar nosaukumu M Performance. Galvenais ieguvums – mazāka masa un vēl asākas izjūtas.

Sportiskajai kupejai var pasūtīt oglekļa šķiedras jumtu, bagāžnieka vāku un motora pārsegu, kas automobiļa masu samazinās attiecīgi par 5,6 un 9 kilogramiem. Vēl 8 kg palīdzēs nomest titāna izplūdes sistēma, bet kaltie 19 collu riteņu diski un jaunās sacīkšu trasēm piemērotās bremzes ar sešu un četru (priekšā/aizmugurē) virzuļu skavām – par 3,2 kilogramiem.

Sporta piekare ar 12 amortizatoru regulējuma variantiem palīdzēs izvēlēties optimālos iestatījumus katrai trasei un vajadzības gadījumā samazinās automobiļa klīrensu līdz pat 20 mm.

M Performance sastāvā būs arī Michelin Pilot Cup 2 riepas, oglekļa šķiedras spliteris, antispārns, sānu uzlikas, difuzors, vairāki salona apdares varianti un virsbūves uzlīmes.

BMW M2 Competition savu pirmizrādi nosvinēja aprīlī. Modelis, kas BMW piedāvājumā nomainīja parasto M2, tiek komplektēts ar 3,0 litru 410 Zs sešcilindru turbo motoru. 100 km/h automašīna sasniedz 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 283 km/h.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.