Instagram atklāj Rolls-Royce apvidus auto izskatu (+ FOTO)

Kāds Tuvo Austrumu Instagram resursa lietotājs savā profilā ievietojis attēlus, kas atklāj Rools-Royce vēsturē pirmā apvidus auto Cullinan attēlus.

Cullinan saglabājis Rolls-Royce limuzīniem raksturīgo izskatu ar masīvo virsbūvi un radiatora resti. Līdzīgs ir arī tehniskais pildījums – 6,75 litru 12 cilindru motors, kas attīsta 571 Zs (900 Nm) un strādā kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Zināms, ka Cullinan pamatā ir alumīnija platforma, kas atgādina jaunākā Phantom izmantoto tehnisko risinājumu. Apvidus auto būs pretēji priekšējām veramas aizmugures durvis, un, protams, augstāks nekā limuzīniem klīrenss. Vēl viena Rolls-Royce apvidus auto īpatnība ir bagāžniekā iebūvētais galdiņš un krēsli, ko var izgriezt uz ārpusi un izmantot atpūtai vai maltītes iebaudīšanai.

Agrāk tika ziņots, ka Rolls-Royce noslēdzis līgumu ar National Geographic, kas savās dokumentālajās sērijās The Final Challenge atspoguļos automobiļa pēdējos testus, ieskaitot Ziemeļskotijas pakalnus, Austrijas Alpus un Tuvo Austrumu tuksnešus.

Sagaidāms, ka Rolls-Royce Cullinan cena varētu būt aptuveni 350 000 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.