Ford izgatavo Transit busiņa sacīkšu modeli (+ FOTO)

ASV autobūves kompānija Ford sadarbībā ar rallija komandu M-Sport izgatavojusi komerctransportlīdzekļa Transit sacīkšu versiju MS-RT Transit Custom, kas Lielbritānijā maksās 32 995 mārciņu.

No parastā kravas furgona MS-RT atšķiras ar savādāku bamperi, radiatora resti, sliekšņu un riteņu arku uzlikām. Gaisa plūsmas optimizācijai kalpo arī difuzors un spoileris uz jumta. Komplektu papildina pazemināta piekare ar Eibach atsperēm, sporta izplūdes sistēma un OZ Racing 18 collu riteņu diski. 

Busiņa motortelpā iebūvēts EcoBlue saimes divlitru dīzelis, kas attīsta 170 Zs jaudu un 405 Nm griezes momentu un strādā pārī ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.  

Salonā iemontēti ar nappa ādu un zamšu izdarināti sēdekļi, sporta stūre ar oglekļa šķiedras dekoriem. Tajā pašā laikā nav pazaudēta arī funkcionalitāte – salons ir brīvi konfigurējams, ļaujot izvēlēties pasažieru vai kravas variantu ar diviem sēdekļiem. 

2016.gadā M-Sport un tūninga kompānija Carlex Design prezentēja savu pikapa Ranger versiju. Tas bija sportisks un bezceļiem piemērots automobilis ar Pedders piekari, apakšas agregātu aizsardzību un līdz 274 mm palielinātu klīrensu.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.