Lada mašīnas tagad arī Čīlē

AvtoVAZ paplašinājis savas produkcijas noieta tirgu ar Dienvidamerikas valsti Čīli, kur šogad plāno realizēt līdz pat 400 automobiļu.

Uz Čīli Krievijas lielākā autobūves kompānija sūtīs trīsdurvju apvidus auto Lada 4×4, ar lielāku klīrensu apveltīto Kalina Cross, sedanu Granta un komercpārvadājumiem paredzēto furgoniņu Largus.

Pirmais AvtoVAZ autosalons jau atvērts Santjago pilsētā, bet vēl trīs citi darbu sāks līdz 2018.gada beigām.

Čīlē AvtoVAZ atgriežas pēc 20 gadu pārtraukuma, bet maija sākumā krievu automobiļu tirdzniecība tika atsākta Āfrikas valstī Tunisijā.

Tunisijai tiks piegādāts Lada 4×4 Urban vislabāk aprīkotais variants ar glāžu turētājiem, elektriski regulējamiem ārējiem spoguļiem, elektriski paceļamiem stikliem un pats galvenais – kondicionieri, kas nodrošinās optimālu temperatūru karstajā Āfrikas klimatā. Krievu apvidnieka cena Tunisijā ir 38 650 dināru (aptuveni 13 000 euro).

Automobiļa tirdzniecību nodrošinās kompānija Artes, kas pārstāv arī Renault, Nissan un Dacia zīmolus.

Šobrīd AvtoVAZ produkcija nopērkama 30 pasaules valstīs. Statistika liecina, ka 2017.gadā eksportēti 24 000 Lada automobiļu.

Aprīļa beigās AvtoVAZ uzsāka universāla Lada Vesta SW un tā palielinātas pārgājības modifikācijas SW Cross piegādes Eiropas tirgum. Abus modeļus jau var pasūtīt Vācijā, Austrijā, Ungārijā, Slovākijā, Serbijā un Bulgārijā. 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.