100 jau pieteikušies – Krievijā uzsāk UAZ īpašās versijas tirdzniecību

Krievijas apvidus auto automobiļu ražotājs uzsācis UAZ Patriot īpašās versijas tirdzniecību. Skarbiem ekspluatācijas apstākļiem un ceļojumiem pa sliktiem ceļiem piemērotais automobilis maksās 1 039 990 rubļu (13 426 eiro).

Uļjanovskas rūpnīcas jaunums aprīkots ar Off-Road paketi, kas ietver vinču, stūres mehānisma aizsargus, sliekšņu aizsargus, jumta bagāžnieku, kāpnes automobiļa aizmugurē, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asij un BF Goodrich All-Terrain riepas. Komplektu papildina kondicionieris, salona papildu apsildes sistēma, multimediju sistēma ar septiņu collu displeju un navigācijas kartēm Krievijai, Baltkrievijai, Kazahstānai un Ukrainai.

Zem pārsega atrodas 2,7 litru atmosfēriskais motors ar 135 Zs (217 Nm) jaudu, kas strādā pārī ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Automobilim ir pieslēdzamā pilnpiedziņa ar divpakāpju sadales kārbu. Bāzes versijā tā ir mehāniski pieslēdzama, dārgākās komplektācijās – elektroniski.

Virsbūvei pieejamas divas ekskluzīvas krāsas: oranža un zaļa. Ražotājs ziņo, ka pirmajiem 100 automobiļiem pircēji jau atrasti.

Automobiļa pirmais publiskais iznāciens notiks 26.maijā, Sanktpēterburgā, kur tiks dots starts pasaulē lielākajām bezceļu tehnikas sacensībām “Ladoga Trofy”.

Jaunais modelis ir Patriot otra dārgākā modifikācija, kas cenu ziņā atpaliek tikai no varianta, kas veltīts populārajai spēlei World Of Tanks.

UAZ Patriot cena Krievijā sākas no 719 000 (9282 eiro) rubļu par versiju Klassik  un sniedzas līdz 1 159 000 rubļu (gandrīz 15 000 eiro) par jau pieminēto World Of Tanks.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.