Subaru WRX STI tagad ar 310 Zs jaudu

Subaru modernizējis sportiskos sedanus WRX un WRX STI. Abi modeļi ieguvuši īpašo versiju Series.Gray, bet jaudīgākais variants ticis pie jaudīgāka motora.

Modernizētajam WRX STI joprojām tiek izmantots 2,5 litru turbo motors, taču tagad tam ir jauni virzuļi, ieplūdes un izplūdes sistēma, pārprogrammēts vadības bloks. Rezultātā dzinēja jauda pieaugusi par 10 Zs – no 300 līdz 310 Zs. Atzīmēsim, ka šāda jauda ir arī atvieglotās un tikai 500 vienībās izlaistās versijas Type AR rīcībā.

Izmainot trešā pārnesuma pārnesumskaitļus, Subaru inženieriem izdevies uzlabot WRX STI paātrinājumu.

Parastajam WRX izmaiņu mazāk, taču tās ir – piemēram, jauna multimediju iekārta ar 6,5 collu ekrānu, Apple CarPlay, Android Auto un interneta radio atbalstu.

Īpašā versija Series.Gray būs pieejama vienīgi ar manuālo pārnesumkārbu un tiks izlaista 750 eksemplāru lielā skaitā. Tā atšķirsies ar ekskluzīvas pelēkas krāsas virsbūvi un 18 collu riteņu diskiem. WRX STI versijā Series.Gray papildina 19 collu riteņi, sudrabkrāsas Brembo bremžu skavas, elektriski regulējami Recaro sēdekļi un dāsnāks pamataprīkojums. Šajā gadījumā paredzēti vien 250 eksemplāri. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.