18 uzreiz – BMW nodod pirmos i8 rodsterus saviem pasūtītājiem (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija BMW speciāli sarīkotā pasākumā nodevusi pircējiem pirmos 18 rodstera i8 eksemplārus, kas izlaisti īpašajā First Edition versijā. Pavisam tiks izgatavoti 200 šādi automobiļi.

First Edition eksemplāri nodoti starptautiskā modeļa kluba locekļiem, kas varēs priecāties par ekskluzīvu autobūves produktu. No sērijveida rodstera First Edition atšķiras ar salona apdari, kur izmantoti keramikas pārslēdzēji, oglekļa šķiedras dekori, Harman Kardon mūzika, apgaismes elementi, kas veido i8 logotipu durvīs un kāju nišā. Automobilim būs arī plāksnīte ar kārtas numuru no 1 līdz 200.

Sportiskā hibrīdautomobiļa BMW i8 vaļējās modifikācijas debija notika 2017.gada novembrī. Rodsters tiek komplektēts ar salokāmu mīksto jumtu un papildu nodalījumu braucēju mantām, taču otrās sēdekļu rindas tam nav.

BMW i8 otrās paaudzes modelim tiek izmantots 11,6 kWh (agrāk 7 kWh,) litija-jonu akumulators un 143 Zs jaudīgs elektromotors (agrāk 131 Zs). Kopā ar 231 Zs benzīna turbo motoru hibrīdiekārtas kopējā jauda sasniedz  374 Zs (agrāk 362 Zs).

100 km/h i8 rodsters sasniedz 4,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir ierobežots pie 250 km/h.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.