Pārdošanā Putinam dāvātā Volga; to var nopirkt par 290 000 eiro (+ FOTO)

Krievijas sludinājumu portālā Юла (Jula) ievietots piedāvājums, kurā īpašnieks pārdod automobili GAZ-21 Volga, par 1000 km nobraukušo retro spēkratu prasot 21 miljonu rubļu (aptuveni 290 000 eiro). Tiek apgalvots, ka Volga savulaik uzdāvināta Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

2004.gadā Gorkijas autorūpnīca izgatavojusi trīs šādas automašīnas. Ziloņkaula krāsas automobilis joprojām esot pie Putina, bet šo eksemplāru Smirnova konstruktoru biroja darbinieki esot atraduši Ļeņingradas apgabalā.

Visi trīs īpašās Volgas eksemplāri atšķiras ar krāsu un dekoratīvajiem elementiem. Visiem trim uzstādīti “specpasūtījuma japāņu konstrukcijas motori”, automātiskā pārnesumkārba un hromēti lietie diski. Motora darba tilpums ir 2,7 litri, bet jauda – 150 Zs.

Pārdevējs norāda, ka Volga ir lieliskā stāvoklī un neprasa remontu. Konstruktoru biroja darbinieki tai nomainījuši visus tehniskos šķidrumus un izlabojuši kosmētisku defektu uz bagāžnieka vāka.

Automobiļa autentiskumu pierāda oficiāla vēstule ar apliecinājumu, ka GAZ rūpnīca šo sēriju izgatavojusi par godu prezidenta dzimšanas dienai.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.