Top īpaši jaudīgs Mustang; publicēts pirmais attēls

ASV autobūves kompānija Ford publicējusi pirmo īpaši jaudīgā Mustang Shelby GT500 jaunās paaudzes modeļa attēlu. Sagaidāms, ka tas varētu tikt pie vismaz 700 Zs jaudīga V8 motora.

Ford gatavojas nopietnai cīņai ar Chevrolet Camaro ZL1 (650 Zs) un Dodge Challenger Hellcat (707 Zs), tādēļ top īpaši jaudīgs Mustang, kas iegūs vismaz 700 Zs spēcīgu V8 motoru. Zināms, ka tas tiks parādīts 2019.gada sākumā un pie pircējiem nonāks 2020.gadā.

Vienīgajā attēlā redzams, ka jaudīgā modifikācija izceļas ar platām riteņu arkām, iespaidīgu gaisa pieplūdes atveri motora pārsegā un melnu oglekļa šķiedras antispārnu. Pamanāmi arī melnie spoguļu korpusi un sportiskās svītras, kas šķērso virsbīvi garenvirzienā.

Ņeoficiāla informācija liecina, ka kupeja iegūs 5,2 litru V8 agregātu ar mehānisko kompresoru, kas jaudu ļaus pacelt virs 700 Zs, bet transmisiju izvēlē varētu būt 10 pakāpju automāts vai septiņu pakāpju divsajūgu robotizētā pārnesumkārba.

Pēdējais Mustang Shelby GT500 tika izlaists 2012.gadā. Tas bija piektās paaudzes modelis, ko komplektēja ar 5,8 litru V8 motoru un mehānisko kompresoru, kas palīdzēja attīstīt 671 Zs.   

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.