Ford Bullitt maksās 52 500 eiro (+ FOTO)

Ford Mustang īpašā izlaiduma un ierobežotās sērijas modelis Bullitt kļuvis pieejams Vācijas tirgū. Ražošana sāksies jūnijā, bet piegādes klientiem – augustā.

Ford Mustang Bullitt izlaists par godu Mustang GT ar slīpo jumtu, kas tika izmantots leģendārajā 1968.gada Warner Bros. filmā ar Stīvu Makkvīnu [Steve McQueen] galvenajā lomā. Šī lente zīmīga ar vienu no garākajām pakaļdzīšanās scēnām kinoindustrijas vēsturē.

Mustang Bullitt ir pieejams Shadow Black vai klasiskā Dark Highland Green krāsā ar uzlabotu 5,0 litru V8 dzinēju, kas spēs attīstīt 460 ZS jaudu un 529 Nm griezes momentu. Bullitt motors attīsta par 10 Zs vairāk nekā standarta Mustang GT, kas kopā ar modificētu sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu 100 km/h ļaus sasniegt 4,6 sekundēs.

Sērijveida aprīkojumā iekļauta B&O 1000 vatu audio sistēma un 12 High-Performance skaļruņi. Komplektu papildina MagneRide piekare un braukšanas režīmi, tostarp pielāgojams My Mode individuālais režīms lielākam braukšanas priekam. Jauna aktīvā vārstu veiktspējas izplūdes sistēma piedāvā klusas braukšanas režīmu, kas noderēs, piemēram, braucot cauri mazpilsētas centram.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.