Lidostas “Rīga” atbilde “iAuto.lv” par ietves uzkopšanu (+ FOTO)

iAuto rakstīja: “Mūs pašus un ceļotājus, kas ierodas Latvijā vai dodas no tās prom nepatīkami pārsteidz aina, kas paveras blakus autostāvvietas sētai lidostā Rīga”.

Šeit varam redzēt foto fiksāciju:

Gājēju ietve no lidostas “Rīga” maksas stāvvietas uz lidostu 11.04.2018. Foto: iAuto.lv

Mēs vērsāmies ar jautājumu un 24.aprīlī saņēmām VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” komunikācijas vienības vadītājas Lauras Karnītes atbildi: 

“Zaļās zonas  bojājumi radās ziemā, jo uzņēmums, ar ko lidostai “Rīga” ir noslēgts līgums par sniega uzkopšanu, sākotnēji lietoja neatbilstoša platuma tehniku. Lidosta jau ziemā vērsās ar pretenziju pret uzņēmumu, pieprasot lietot atbilstoša platuma tehniku, kā arī sabojāto zaļo zonu sakārtot. Šobrīd uzkopšanai tiek lietota atbilstoša tehnika, savukārt zālājs tiks sakārtots līdz maija otrās nedēļas beigām.”

Ir prieks, ka lidosta “Rīga” šim jautājumam bija pievērsusi uzmanību un attiecīgi bija vērsusies pret šo nekārtību radītāju.

Tagad minētais termiņš ir beidzies ar uzviju – brauksim skatīties!

Te var lasīt rakstu: Nekārtība un nolaidība; nepatīkami pārsteidz ceļš uz lidostu “Rīga” (+ FOTO)

Ja arī Tev ir video (gan no reģistratota, gan no mobilā) un,vai foto no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiem vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.