Ram piesaka pikapa 1500 ekstrēmo versiju Rebel TRX

ASV autobūves kompānija Ram paziņojusi, ka līdz 2022.gadam laidīs klajā 1500 sērijas pikapa ekstrēmo modifikāciju Rebel TRX. Tas būs markas vēsturē jaudīgākais pikaps, kas metīs izaicinājumu Ford F-150 Raptor.

Ram Rebel TRX, kas tiks izstrādāts uz 2016.gadā parādītā koncepta bāzes, tiks aprīkots ar 6,2 litru V8 Hellcat agregātu, kas Jeep Grand Cherokee Trackhawk gadījumā attīsta 717 Zs un 875 Nm. Ekstrēmo pikapu varēs komplektēt ar žanram atbilstoša izskata aerodinamisko komplektu, īpašu izplūdes sistēmu, pastiprinātu piekari un bremzēm, rupja protektora bezceļu riepām.

Kompānijas vadība atklājusi, ka tuvāko piecu gadu laikā Ram izlaidīs savu izmēros lielāko pikapu, prezentēs jaunu vidējās klases pikapu un nomainīs kompaktā kravas minivena Promaster City paaudzi.

Preses konferencē, kas bija veltīta FCA koncerna (Ram mātesuzņēmums) attīstībai un modeļu jaunumiem, tika paziņots, ka nākamo piecu gadu laikā paplašināsies arī Alfa Romeo, Jeep un Maserati modeļu klāsts. Tiesa, pārsvarā tie būs modeļi ar elektrisko un hibrīda piedziņu. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.