Novosibirskā atjaunots viens no krievu Marussia varenauto (+ FOTO)

Novosibirskas kompānija VIP-Service savedusi kārtībā vienu no sportiskās kupejas Marussia eksemplāriem, kas bija saglabājies pēc Marussia Motors bankrota 2014.gadā.

Zināms, ka modelis B1-9 ar divkrāsu virsbūvi, kas tagad pieder Aleksandram Serdcovam, vēl 2013.gadā tika izmantots testiem un reklamēšanas pasākumiem, raksta Motor.ru, atsaucoties uz RCI News/Russian Car Industry informāciju.

Marussia B1 komplektēta ar 244 Zs jaudīgu Nissan 3,5 litru V6 atmosfērisko motoru un automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h šāda kupeja var sasniegt piecās sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Pērnā gada novembrī kļuva zināms, ka Novosibirskas kompānija VIP-Service izpirkusi sešus Marussia Motors prototipus un nolēmusi tos saremontēt un pabeigt. Dažādā attīstības stadijā esošo automobiļu skaitā bija kupeja B1 un B2, B1 rodsters, B3 prototips (tikai karkass bez agregātiem), kā arī uz SsangYong Rexton bāzes radīts krosovers F2.

Iepriekš tika ziņots, ka Aleksandrs Serdcovs plāno izpirkt tiesības uz zīmolu Marussia Motors un noorganizēt Marussia automobiļu ražošanu Sibīrijā un Itālijā.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.