Divi brazīlieši atbrauc uz Pasaules kausu ar 72 gadus vecu Willys

Brazīlieši Linjo Bergamins un Vanesa Sartori uz Krievijā notiekošo Pasaules kausu futbolā ieradušies ar 1946.gada Willys apvidus auto. Lai nokļūtu līdz Rostovai pie Donas, kur spēlē Brazīlijas izlase, ceļotājiem vajadzēja divus gadus un trīs mēnešus.

Ceļojuma laikā pāris paviesojās 43 pasaules valstīs, ieskaitot ASV, Kanādu, Ēģipti, Izraēlu un Austriju. Brazīlieši pastāstījuši, ka Rostovā viņi noskatīsies pieces mačus un tad dosies uz Sanktpēterburgu. Čempionāta laikā ceļotāji turpinās iepazīt Krieviju, plānojot kopumā nobraukt aptuveni septiņus tūkstošus kilometru.

Willys apvidus auto pirms dažiem gadiem tika izpirkts no kāda Brazīlijas muzeja. Automašīna tika restaurēta, modernizēta un sagatavota ceļojumam, tai uzstādīja jaunu piekari, dīzeļdzinēju un pārbūvēja salonu, lai tas būtu piemērots dzīvošanai.

Nesen kļuva zināms, ka uz futbola čempionātu kāds vācietis dodas ar 1936.gada Lanz Bulldog traktoru. Dienā pārvarot ap 100 kilometru, vācu pensionārs tuvojas Maskavai ar ātrumu 15-20 kilometri stundā. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.