Ciemos uz Londonu – 81 gadu veca pensionāre nobrauc 12 000 km ar 20-gadīgu Toyotu (+ FOTO)

81 gadu vecā DĀR iedzīvotāja Džūlija Albu ar savu 20 gadus veco Toyota Corolla nobraukusi 12 070 kilometrus no Keiptaunas līdz Londonai.

Uz šādu ceļojumu uzņēmīgo pensionāri pamudinājusi diskusija vietējā radiostacijā, kur tikuši apspriesti kāda pazīstama uzņēmēja izdevumi, ko tas izlicis par savu automobili. Džūlija iesaistījusies sarunā un pavēstījusi, ka viņai un viņas auto par abiem ir 100 gadu, viņi esot lieliskā formā un pat plānojot ceļojumu uz Londonu.  

Pēc tam, kad pensionārei sāka zvanīt draugi, atkāpšanās ceļa vairs nebija.

Pirms brauciena automašīna tika rūpīgi pārbaudīta un sagatavota – nomainītas visas bukses, uzmontētas jaunas riepas, mazliet pacelta piekare un izieta pilna tehniskā apskate.

Intervijā Toyota britu ofisam Džūlija paziņojusi, ka viņas automašīna ir labākā pasaulē un viņa no tās nevēlas šķirties. Ceļojums noritējis veiksmīgi un vienīgā problēma, kas atgadījās 12 tūkstošus garajā maršrutā – atskrūvējies ritenis Ugandā.

Pārlūkojot internetu, nākas secināt, ka šis nav vienīgais ņiprās kundzes ceļojums ar daudz ko pieredzējušo Toyota – piemēram, 2017.gadā viņa aizbraukusi no Keiptaunas līdz Kairai.  

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.