Publicēti jaunā BMW rodstera Z4 attēli (+ FOTO)

Kā jau nereti gadās, arī šoreiz ražotājam nav izdevies jaunā modeļa izskatu paturēt noslēpumā līdz oficiālajai pirmizrādei – tie publicēti interneta vietnē SupraMkV.com.

Z4 pirmizrāde bija paredzēta augusta beigās, taču attēli internetā nonākuši ievērojami ātrāk. Lai gan sērijveida modelis pamatā ir līdzīgs pērnā gada konceptam BMW Concept Z4, pārmaiņas tomēr notikušas – pazuduši smalkie sānu atpakaļskata spoguļi, savādāki priekšējie lukturi un bamperim vairs nav tik agresīva forma. Toties radiatora reste praktiski tāda pati, tāpat kā priekšējie spārni ar ventilācijas atverēm, sānu paneļi ar augšupkāpošo līniju un aizmugures optika ar izstieptajiem lukturiem un trapecveida izplūdes sistēmas uzgaļiem abos flangos.

Attēlos redzama Z4 topversija M40i ar trīs litru sešcilindru motoru, kas attīstīs 340 līdz 360 Zs jaudu.

Rodstera pirmizrāde paredzēta augusta beigās, Peblbīčas Elegances konkursā un droši vien to redzēsim arī Parīzes autoizstādē šā gada oktobrī. Tirdzniecībā tam jānonāk vēl 2018.gada beigās un, kā ziņo vācu mediji, bāzes cena sāksies no atzīmes 35 000 eiro.

Piebildīsim, ka vācu rodsters izstrādāts uz vienas platformas ar Toyota Supra kupeju, kas tika parādīta Gūdvudas Ātruma festivāla apmeklētājiem šā gada jūlijā. Tiesa, automobili klāja maskējošās uzlīmes, tādēļ pilnu priekšstatu par tā izskatu tik un tā nebija iespējams iegūt. Toyota Supra pārdošanā nonāks 2019.gada pirmajā pusē.

Foto: Ekrānšāviņš

Toyota Supra

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.