Zviedru slēpotāja Olsona Mercedes G500 4×4² kabrioletu pārdod par 700 000 eiro (+ FOTO)

Zviedru kalnu slēpotājs Jons Olsons nolēmis pārdot savu ekskluzīvo kabrioletu, kas izgatavots uz apvidus auto Mercedes-Benz G500 4×4² bāzes. Sludinājums izvietots vācu portālā Mobile.de.

Darbu pie apvidnieka pārbūves Olsons pabeidza jūnijā. Sākumā tūninga kompānijā uzlabotajam Mercedes-Benz G500 4×4² bija divi ārpusē izvadīti motora gaisa pievadi, papildu gaismas uz jumta un jumta bagāžnieks ar rezerves riteni, degvielas kannām, lāpstu, cirvi un instrumentiem. Taču bija viena problēma – automašīna izrādījās pārāk augsta, lai varētu iebraukt sportista pazemes garāžā Monako.

Pirms pārbūves Olsens stāstīja, ka tiek izskatīti vairāki saliekamā pārklāja varianti, kas kabrioleta pasažierus sargātu slikta laika apstākļos, taču gala rezultātā no šīs idejas atteicās un mašīna palika vispār bez jumta.

Pērnā gada vasarā Olsens uzbūvēja 812 Zs jaudīgu Rolls-Royce Wraith kupeju, ko drīz vien izlika pārdošanā. Slēpotāja kolekcijā ir arī 800 Zs jaudīgs Lamborghini Huracan ar Akrapovic izplūdes sistēmu, pazeminātu K&W piekari un slēpju bagāžnieku uz jumta.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.