Uzsāk modernizētā UAZ Patriot tirdzniecību (+ FOTO)

Krievijā sākta modernizētā apvidus auto UAZ Patriot tirdzniecība. Cenu ziņā pieejamākā versija maksā, sākot no 746 500 rubļiem (9700 eiro), kas ir par 15 000 rubļu (195 eiro) vairāk nekā līdz šim.

Bāzes versijā UAZ Patriot būs komplektēts ar vadītāja drošības spilvenu, stūres hidropastiprinātāju, ABS, centrālo atslēgu, elektriski paceļamiem stikliem un regulējamiem spoguļiem. Komplektācija Optium, kas ir par 100 000 rubļu (1300 eiro) dārgāka, pievieno gaisa drošības spilvenu pasažierim, sadales kārbas elektropievadu un kondicionieri, kas pieejams par papildu maksu.

Versija Prestiž maksā 844 00 rubļu (11 000 eiro) un tajā iekļauta vilkmes kontrole, uzlabota salona apdare, vieglmetāla diski, infrasarkanos starus atstarojuši stikli, kruīzkontrole, stabilizācijas sistēma, borta dators, multimediju iekārta ar 7 collu ekrānu, signalizācija ar tālvadību.

Visdārgākajā komplektācijā Maksium UAZ Patriot būs aprīkots ar klimatkontroli, atpakaļskata kameru, parkošanās sensoriem priekšā un aizmugurē, jumta reliņiem utt. Maksium versijas cena – 1 049 000 rubļu (13 700 eiro). Papildaprīkojuma sarakstā 18 collu vieglmetāla  riteņu diski, metālisks krāsojums virsbūvei, diferenciāļa bloķētājs aizmugures asij, dzinēja priekšapsilde, ekspedīciju jumta bagāžnieks, BF Goodrich All-Terrain riepas utt.

Modernizētais UAZ Patriot tika prezentēts septembra beigās. Automobilis komplektēts ar 2,7 litru benzīna motoru, kas attīsta 150 Zs un 235 Nm griezes momentu, kas ir par 15 Zs un 18 Nm vairāk nekā agrāk. Ražotājs apgalvo, ka Patriot uzstādīta arī uzlabota pārnesumkārba, sajūgs, stūres iekārta, priekšējais tilts un piekare. Salons tagad vairāk pasargāts no trokšņiem, uzlabota ventilācijas sistēma.

Piebildīsim, ka septembrī UAZ paziņoja, ka uzsāk savas produkcijas tirdzniecībā Itālijā, iespējams, ka vēlāk to varēs nopirkt arī citās Eiropas Savienības valstīs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.