Uz Rēzeknes šosejas netālu no Viļāniem avārijā gājis bojā cilvēks un aizdegusies kravas mašīna

z autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza pie Subinaites Sakstagala pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā cilvēks un aizdegusies smagā mašīna, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka negadījumā iesaistīta kravas mašīna un vieglais transportlīdzeklis “Chrysler”. Sadursmē gājusi bojā vieglās automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete. Savukārt abu transportlīdzekļu vadītāji – 1994. un 1954.gadā dzimušie – nogādāti slimnīcā.

Lai gan sākotnēji ceļa apsaimniekotāji ziņojuši, ka sadursmē iesaistīts degvielas vedējs, Belova precizēja, ka avarējusi kravas automašīna, kas, pēc sākotnējās informācijas, pārvadājusi kokskaidu granulas, kas arī degušas.

Notikuma vietā notikusi degvielas noplūde un ir bloķēta satiksme, liecina “Latvijas Valsts ceļu” publicētā informācija. Belova klāstīja, ka VP vēl turpina darbu avārijas vietā. Tāpat notikuma vietā strādā citi dienesti, lai savāktu no bākas izlijušo degvielu. Policija aicina autovadītājus izvēlēties citu maršrutu, apbraucot avārijas vietu.

Notikuma aculiecinieki sociālajā vietnē “Twitter” publicējuši attēlus, kuros redzams degošais transportlīdzeklis.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.