Mazda prezentējusi modernizēto CX-5 (+ FOTO)

Mazda prezentējusi modernizēto krosoveru CX-5, kas Japānas tirgū kļūs pieejams jau no novembra.

Galvenais jaunums ir četrcilindru benzīna turbo motors ar 2,5 litru darba tilpumu, kas agrāk bija pieejams tikai Mazda 6 un CX-9. Agregāts attīsta 230 Zs jaudu un strādā komplektā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Modernizācijas gaitā Mazda CX-5 ieguvis pilnveidotu G-Vectoring (GVC) sistēmu, kas uzlabos automašīnas vadāmību un stabilitāti. Sistēma kontrolē, kādā leņķī pagriezta stūre, cik spēcīgi nospiests akseleratora pedālis un, kāds ir automašīnas ātrums. Vadoties pēc šiem datiem, sistēma  var samazināt griezes momentu, kas palielinās slodzi uz priekšējo asi. Līdz ar to palielināsies riepas saķeres laukums ar ceļa virsmu un automobilis labāk izbrauks līkumus.

Turpmāk klientu izvēlei tiks piedāvāta vēl viena jauna komplektācija – Exclusive Mode. Šī versija ieguvusi dabīgā koka interjera dekorus, jaunus un ar Nappa ādu apšūtus sēdekļus, Bode audio iekārtu, modernizētu multimediju kompleksu ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, oriģinālu salona izgaismojumu un 19 collu riteņu diskus.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.