Suzuki Vitara modernizācija – jauns izskats un jauni motori

Japānas autobūves kompānija Suzuki veikusi kompaktā krosovera Vitara modernizāciju un atklājusi tā cenu Vācijas tirgum.

Modernizētais Suzuki Vitara atšķiras ar radiatora režģi, kuram horizontālo spraišļu vietā tagad ir piecas vertikālas restītes, jauniem bamperiem, diožu lukturiem un aizmugures optiku. Salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar spidometru un tahometru, kā arī krāsains 4,2 collu borta datora displejs.

Turpmāk Vitara būs pieejams tika ar turbo dzinējiem. Bāzes agregāta vietu ieņems trīscilindru motors ar 111 Zs jaudu un 170 Nm griezes momentu, kas stājies līdz šim izmantotā 1,6 litru atmosfēriskā motora vietā. Nebūs arī 1,6 litru 120 Zs dīzeļdzinēja, bet otra benzīna dzinēja lomu pilda 1,4 litru agregāts, kas attīsta 140 Zs jaudu un 220 Nm griezes momentu. Abus motorus var kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu un tie piejami gan Vitara priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijai.

Krosovera rūpnīcas komplektā iekļauta palīgsistēma, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas, ceļazīmju atpazīšana, aklās zonas uzraugs, sistēmas, kas brīdinās par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo un brīdinās par šķēršļiem, kad automašīna izbrauc no stāvvietas atpakaļgaitā.

Vācijas tirgū modernizētā Suzuki Vitara cena sākas no 18 650 eiro variantā ar priekšējo riteņu piedziņu, manuālo kārbu un trīscilindru motoru.

Suzuki Vitara nopērkams 191 pasaules valstī, līdz šim realizēti 3,7 miljoni šī modeļa eksemplāru. Automātiskā pārnesumkārba pieejama par papildmaksu, tāpat kā pilnpiedziņa, kas cenu palielina par 2000 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.