Jauns indiešu krosovers: Land Rover šasija, Fiat motors un Hyundai kārba (+ FOTO)

Indijas autoražotājs Tata Motors parādījis savu jaunāko krosoveru Harrier, kas izgatavots kompānijas jaunajā dizaina stilā Impact 2.0.

Harrier konstrukcijā izmantota adaptēta D8 platforma, uz kuras ražots arī Land Rover Discovery Sport. Tagad tā modernizēta un pārdēvēta par Omega Arc (Optimal Modular Efficient Global Advanced), saglabājot neatkarīgo piekari, šķērsām novietotu motoru un pilnpiedziņu ar automātiski pieslēdzamu aizmugures asi. Krosoveram iebūvēts 2.0 Kryotec dīzeļdzinējs, kas izgatavots uz Fiat Multijet II motora bāzes, apgādāts ar turbīnu un uzlabotu atgāzu recirkulācijas sistēmu.

Tata Harrier motoru varēs kombinēt ar mehānisko pārnesumkārbu vai Hyundai sešu pakāpju automātisko transmisiju. Komplektā arī pielāgota Land Rover izstrādātā Terrain Response sistēma ar Multi Drive režīmu pārslēgšanas funkciju.

Krosovers Harrier tirdzniecībā nonāks nākamgad, taču pieteikumi automobiļa iegādei tiek pieņemti jau tagad, ar noteikumu, ka pircējs iemaksā depozītu 30 tūkstošu (360 eiro) Indijas rūpiju apmērā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.